Frederiklaan 10 E, 5616NH Eindhoven
+31 6 53 62 95 43

Verwachtingen

front row support

Wat kun je verwachten?

Als we samenwerken, word ik de financiële regisseur. In de breedste zin van het woord. We hebben contact op basis van een persoonlijke klik. In deze tijd kunnen we ook prima digitaal en tijdonafhankelijk schakelen om vooruit te kunnen, waarbij onderling vertrouwen de basis vormt. Ik neem een (internationaal) netwerk van experts mee om de gestelde doelen zo optimaal mogelijk te bereiken.

Snel een vraag stellen?

front row support

Overzicht, inzicht & advies

Bouwen aan een sterke relatie, dat is het uitgangspunt. We gaan immers een langdurige samenwerking aan, waarbij vertrouwen het sleutelwoord is. Na onze eerste kennismaking bespreken we alle wensen.

  • Wat is er en waar gaan we naartoe?
  • Ik maak dat overzichtelijk en inzichtelijk.
  • We maken samen een plan en bekijken hoe we die doelen kunnen bereiken.
  • Ik ga aan de slag en we hebben doorlopend contact.

Veranderen de wensen of omstandigheden? Dan passen we het plan daarop aan. Ik zal ook kritisch zijn. Daar ligt immers een belangrijk stuk van mijn meerwaarde: ik heb een totaalbeeld van de wensen en doelen en kan met al die informatie dus ook optimaal adviseren.

Scroll to top
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen wij je helpen met de pagina Verwachtingen?